Vorige | Volgende

GENEMUIDEN

Bewaar object
Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Omschrijving

Schitterend gelegen melkveebedrijf gelegen aan de Pieperweg 3, 8281 PJ te Genemuiden. De totale oppervlakte eigendom behorend bij het bedrijf is: 44.10.50 ha. (ten aanzien van de oppervlakte van het bedrijf, kan er eventueel (op termijn) nog 8.58.10 ha worden overgenomen in eigendom, welke nu als pacht wordt aangeboden) Het melkveebedrijf bestaat uit een up-to-date woonboerderij met aangebouwde ligboxenstal, jongveestal, paardenstal, wagenberging, erf, tuin en ondergrond en separaat een 2e bedrijfswoning.

Ligboxenstal:
Type 2 + 2. Gebouwd in 1979, roostervloer is opgeruwd in 1995, jongvee afdeling is v.v. Engelse boxen en paddenstoel boxen, in 2010 is de groot vee afdeling v.v. zwevende boxen, in 2011 v.v. zelfsluitend voerhek.
Geheel is onderkelderd en heeft een mestopslagcapaciteit van: 1200 m³.
De stal is v.v. 136 boxen voor melkkoeien en 45 jongveeboxen. De stal biedt mogelijkheden voor 165 melkkoeien.
De melkstal is volledig vernieuwd in 2004 en is v.v. van een 2 x 12, 70˚ DeLaval en vloerverwarming. Er is een nieuw tanklokaal, hygiënesluis, kantoor en vloeistofdichte kast gerealiseerd. Er wordt gewerkt met een platenkoeler, warmteterugwinning en frequentieregelaar. De melktank is eigendom en heeft een capaciteit van 12.000 ltr.
In 2013 is de totale bovenbouw van de stal vernieuwd; dak en wanden voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen met brandwerende PIR vulling. Stalgordijnen 3 m. hoog en weersafhankelijk gestuurd. Er liggen deels zonnepanelen op het dak (30 Kw) en er zijn, naast de voerboxen, ook 2 ventilatoren in de stal geïnstalleerd. De watervoorziening is geregeld middels een gesloten systeem en er zijn vier krachtvoerstations aanwezig.

Wagenberging:
Deze is gebouwd in 1979 heeft een afmeting van ca. 16 x 20 mtr. + 30 x 12,50 mtr. is ingedeeld voor opslag, een deel is geschikt voor paarden, (7 paardenboxen)
Geheel is opgebouwd uit stalenspant constructie, damwand gevel beplating en asbesthoudende dakbedekking. De vloer is v.v. klinkerbestrating.

1e bedrijfswoonhuis;
Het betreft een vrijstaande woning met garage + bergzolder van waaruit middels een overdekte 'sluis' de ligboxenstal bereikbaar is. De woning is gebouwd in 1980 en verkeerd in goede staat. De tuin is rondom de woning gelegen en beschikt over 3 fraai aangelegde terrassen en een royaal tuinhuis.

Begane grond: hal met toilet – bijkeuken – open woonkeuken met 2 voorraadkasten – woonkamer – hal met trapopgang naar verdieping – slaapkamer – gang met toilet – kantoorruimte.
1e verdieping: overloop met 5 slaapkamers en badkamer en bergzolder.

2e bedrijfswoning;
Dit betreft een vrijstaande woning gelegen nabij het bedrijf met eigen opgang en kadastrale afscheiding (1245 m²) Deze woning is gebouwd in 1989, is ruim opgezet, systeembouw met hoogwaardige materialen.

Begane grond: Hal met trapopgang – slaapkamer – woonkamer - keuken – bijkeuken met toilet.
1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers (waarvan 1 zeer royale) – berging – badkamer met toilet.

Naast de woning is een vrijstaande gemetselde garage met plat dak gerealiseerd met een afmeting van 4,20 x 7,30 meter.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Agrarisch bedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
43 ha 79 a 44 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
35
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
80
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
371
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
372
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
373
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Genemuiden
Sectie
M
Perceel
374
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object