Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaar

De Bedrijfsmakelaar

Berg Makelaardij is sterk betrokken bij de (bedrijfs)onroerendgoed markt in de regio Kampen en IJsselmuiden. Dit kenmerkt zich door een groot netwerk, jarenlange ervaring als bemiddelaar bij transacties en taxaties. Door de sterke betrokkenheid beschikt Berg Makelaardij over een hoog kennis niveau van de markt.  Door praktische ervaring en actuele scholing wordt deze ook aanhoudend up-to-date gehouden.
 

Verkoop bedrijfsmatig Vastgoed

Of het nu om bedrijfsverplaatsing, bedrijfsbeëindiging of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging gaat, een gedegen totaaladvies is het begin voor een succesvol verkoop of overdracht. De bedrijfsmakelaar van Berg Makelaardij kan u hierbij optimaal van dienst zijn. Op basis van duidelijke en heldere afspraken worden met uw wensen, eisen en mogelijkheden een plan op maat gemaakt

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.  
Wanneer u serieuze plannen heeft uw grond of bedrijf verkopen, over te dragen of te verhuren, komen we graag langs om dit te bespreken.
Interesse in zo’n gesprek? Mail gerust of loop binnen tijdens onze openingstijden in ons kantoor aan de Burgemeester van Engelenbergweg 52 B in IJsselmuiden. Liever telefonisch contact of een andere locatie? Wij komen graag langs.
 

Taxaties bedrijfsmatig vastgoed

Bij ver- of aankoop van uw bedrijf, wijziging van bedrijfsvorm, fiscale doeleinden, schadebepalingen, overlijden, overname, successierechten…. Een goed onderbouwde en reële taxatie kan van onschatbare waarde zijn. De taxateur van Berg Makelaardij is gecertificeerd en taxeert volgens de laatste normen en richtlijnen. Van tevoren wordt de opdracht en de kosten besproken. Mocht het nodig zijn kunnen we overleggen we met uw financieel adviseur.