Mijn favorieten

Taxatie

Uw taxatie uitstekend geregeld.
 
(NWWI) Taxatie nodig? Wij zijn gespecialiseerd!
 
Bel ons voor het maken van een afspraak! 038-3335620
 
Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.
 
De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de waarde belangrijk, zo ook voor de belastingdienst en verzekering. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde of de restschuld van de woning is.
 
Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis, bedrijfs- of agrarisch object. Voor meer informatie kunt u met ons bellen.
 
Wilt u direct een taxatierapport aanvragen klik dan hier!
 
Wilt u meer weten wat wij voor kunnen betekenen, klik dan hier om een afspraak te maken voor een verdere toelichting, of bel gerust voor een afspraak
naar 038-333 56 20