Mijn favorieten

Verhuur

Berg Makelaardij is specialist in verhuur                 

 
Als verhuurmakelaar begeleiden en adviseren wij u bij het verhuren van uw woning.
 

1. Vrijblijvende indicatie huurwaarde

Een van onze makelaars zal u een nauwkeurig inzicht bieden in de huurwaarde van uw huis. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring in de regio en onderbouwt met cijfers van recent verhuurde en te huur staande woningen in de omgeving.
 

2. Huurderscheck

Bij Berg Makelaardij bepaalt de eigenaar wie zijn woning huurt. Na een uitgebreid antecedentenonderzoek wordt de huurder aan u voorgesteld. U geeft aan of u akkoord gaat met de door Berg Makelaardij voorgestelde kandidaat.
 

3. Maximale zekerheid

Wilt u uw woning langer verhuren of juist voor een korte periode. Uw keuze bepaalt welk huurcontract zal worden gebruikt. Dit kan een huurcontact zijn voor onbepaalde tijd, voor bepaalde tijd of een huurcontract met een vergunning voor de leegstandswet.
 

4. Websites

Bij Berg Makelaardij wordt uw woning op diverse sites aangemeld. U moet dan denken aan bijvoorbeeld, vbo.nl, funda.nl en onze eigen website, bergmakelaardij.nl, ook zal uw woning worden doorgelinkt naar een heel aantal andere websites.
 

5. Adverteren op social-media

Berg Makelaardij biedt u de mogelijkheid om uw woning aan te bieden via Facebook, Twitter en LinkedIn.


Wilt u meer weten over hoe wij uw woning willen verkopen, klik dan hier om een afspraak te maken voor een verdere toelichting, of bel gerust voor een afspraak naar 038-333 56 20