Mijn favorieten

Makelaar Kampen

Dé makelaar voor Kampen en omgeving

Bent u op zoek naar een makelaar in Kampen? Dan bent u bij Berg Makelaardij aan het juiste adres. Uw makelaar in Kampen voor zowel het kopen als verkopen van uw (toekomstige) woning. Als makelaar gevestigd in de gemeente Kampen zijn wij op de hoogte van alle ins- en outs van Kampen en omstreken. Bent u op zoek naar een woning in Kampen of omstreken? Bekijk hier het huidige aanbod van woningen in Kampen en omstreken.
 

Makelaar Kampen
 

Woningtaxatie in Kampen

Bent u benieuwd wat uw huidige woning precies waard is? Op basis van een woningtaxatie, kunnen we dit u vertellen. Berg Makelaardij is aangesloten bij het NWWI. Het NWWI ziet er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit is erg belangrijk. De waarde van uw huis is voor meerdere partijen namelijk interessant. Wanneer u uw huis wilt verkopen, is het voor u interessant om te weten wat de woning waard is. Maar ook voor de bank, belastingdienst en de verzekeraar is het belangrijk om te weten wat de woning waard is. Wilt u een taxatie laten uitvoeren? Neem contact op!

 

Uw woning verkopen in Kampen

Woont u momenteel in Kampen en wilt u uw woning verkopen? Daar kunnen we u uiteraard mee helpen! Wij maken een uitgebreide fotoreportage voor een brochure en een presentatie op het internet. Vervolgens brengen we uw woning snel onder aandacht van woningzoekenden in Kampen. Op afspraak geeft één van onze makelaars een uitgebreide rondleiding in uw woning.

 

Van woning te koop naar woning verkocht!

Komt er een bod binnen op woning? In overleg met u onderhandelen we over de prijs en de verdere voorwaarden. Gaat u akkoord met het bod? Dan verzorgen wij de aktes en verdere papierzaken, natuurlijk in overeenstemming met u als eigenaar. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Op Funda hebben wij een gemiddelde beoordeling van 8.7! Daar zijn wij uiteraard erg trots op.

 

Zoekopdracht laten uitvoeren

Heeft u specifieke wensen voor uw toekomstige huis en bent u telkens net te laat of ontbreekt uw wens in het aanbod? Bij Berg Makelaardij kunt u aangeven waar u precies naar op zoek bent en wat uw wensen zijn. Mocht er iets op de markt komen wat aansluit op uw wensen nemen wij contact met u op. Dit vergroot de kans om uw droomhuis in Kampen te vinden!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is of heeft u een vraag? Wij helpen u graag! U kunt ons bellen op: 038-3335620 of stuur een mail naar: info@bergmakelaardij.nl