Mijn favorieten

Makelaar Kampen

Gaat u uw huis verkopen? Of wilt u een nieuw huis kopen in Kampen? En bent u op zoek naar een makelaar in Kampen? Dan bent u bij Berg Makelaardij te Kampen aan het juiste adres. Uw makelaar voor zowel het kopen als verkopen van uw (toekomstige) woning in Kampen. Als makelaar gevestigd in de gemeente Kampen zijn wij op de hoogte van alle ins- en outs van Kampen en omstreken. Bekijk hier het huidige aanbod van woningen in Kampen en omstreken.

Woningtaxatie in Kampen

Bent u benieuwd wat uw huidige woning precies waard is? Op basis van een woningtaxatie, kunnen we dit u vertellen. Berg Makelaardij is een makelaarskantoor in Kampen is aangesloten bij het NWWI. Het NWWI ziet er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit is erg belangrijk. De waarde van uw huis is voor meerdere partijen namelijk interessant. Wilt u uw huis verkopen? Dan is het voor u interessant om te weten wat de woning waard is. Maar ook voor de bank, belastingdienst en de verzekeraar is het belangrijk om te weten wat de woning waard is. Wilt u een taxatie laten uitvoeren? Neem contact op met Berg Makelaardij: dé makelaar van Kampen!

Uw woning verkopen in Kampen of IJsselmuiden

Woont u momenteel in Kampen en wilt u uw woning verkopen? Daar kunnen wij u als makelaarskantoor in Kampen uiteraard mee helpen! Wij maken een uitgebreide fotoreportage voor een brochure en een presentatie op het internet. Vervolgens brengen we uw woning snel onder aandacht van woningzoekenden in Kampen. Op afspraak geeft één van onze makelaars een uitgebreide rondleiding in uw woning in Kampen of omstreken.

Van woning te koop naar woning verkocht!

Komt er een bod binnen op uw woning? In overleg met u onderhandelen wij over de prijs en de verdere voorwaarden. Gaat u akkoord met het bod? Dan verzorgen wij de aktes en verdere papierzaken, natuurlijk in overeenstemming met u als eigenaar. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Bij het huis verkopen denken wij mee met u. Op Funda hebben wij een gemiddelde beoordeling van 8.7! Daar zijn wij als makelaarskantoor te Kampen uiteraard erg trots op.

Een nieuw huis kopen in Kampen of IJsselmuiden

Hebben wij u geholpen met uw huis verkopen? Wellicht wilt u een ander huis kopen of huren? Het kan zijn dat u al precies weet wat u zoekt. Wij hebben een breed aanbod. Uit dit aanbod zullen wij dan een huis uit Kampen selecteren. Het kan ook zijn dat u nog geen duidelijk beeld heeft van een nieuw huis kopen. In dit geval kunnen onze makelaars u adviseren over een huis kopen in Kampen. 

Zoekopdracht laten uitvoeren

Heeft u specifieke wensen voor uw toekomstige huis en bent u telkens net te laat of ontbreekt uw wens in het aanbod? Bij Berg Makelaardij in Kampen kunt u aangeven waar u precies naar op zoek bent en wat uw wensen zijn. Mocht er iets op de markt komen wat aansluit op uw wensen, dan nemen wij contact met u op. Dit vergroot de kans om uw droomhuis in Kampen of IJsselmuiden te vinden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is of heeft u een vraag? Ons makelaarskantoor in Kampen helpt u graag! U kunt ons bellen op: 038-3335620 of stuur een mail naar: info@bergmakelaardij.nl.