Mijn favorieten

Onze medewerkers

Berg Makelaardij B.V.

Henk-Wim van den Berg
Henk-Wim van den Berg
Even voorstellen, ik ben Henk-Wim van den Berg, getrouwd met Esmé en we hebben 3 kinderen.

In 2003 zijn we gestart met Berg Makelaardij. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een makelaarskantoor waar een vertrouwd gevoel heerst en waar veel specialismen vertegenwoordigd worden.
Zelf ben ik hoofdzakelijk betrokken bij bedrijfsmatig en Agrarisch vastgoed. De veranderingen en specifieke dynamiek geven elke dag weer nieuwe energie. Door veel taxaties, huur-, aan- en verkoopbemiddeling kom ik in contact met veel ondernemers en word ik vaak verrast door nieuwe inzichten en initiatieven. Dat motiveert mij enorm.

Om in verkoop- of aankooptrajecten, financieringsvraagstukken, overnames, bedrijfsbeëindiging of onteigening een stukje van de puzzel te mogen zijn, geeft veel voldoening en uitdaging.

In 2018 jaar bestonden we 15 jaar en die zijn, ondanks de crisis, voorbij gevlogen. Op naar de volgende 15 jaar, ik hoop u te zien!
Petra van Lente
Petra van Lente
Ik ben Petra van Lente en ik woon samen met mijn man en onze twee zoons in IJsselmuiden.
Ik ben inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam in de makelaardij in de gemeente Kampen en geniet nog iedere dag van mijn werk!

In 2007 ben ik gecertificeerd als Makelaar – Taxateur. Bij Berg Makelaardij ben ik verantwoordelijk voor o.a. de verkoop van bestaande woningen, nieuwbouwwoningen, en voor het taxeren van woningen voor bijvoorbeeld aankoopfinanciering en het oversluiten van hypotheken. Bij elk onderdeel van mijn werk kom ik in nauw contact met de klant, vaak zit ik letterlijk bij ze aan de keukentafel. Dit persoonlijke contact is voor mij een hele belangrijke drijfveer.
Het is een baan met veel afwisseling! Iedere dag is anders en dat maakt het juist zo leuk!
Mede door de fijne collega’s en goede sfeer op kantoor maakt het dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig. Ik loop graag een rondje hard en maak mooie tochten op mijn racefiets. In de winter ben ik regelmatig op het ijs te vinden om te trainen voor de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.
Daarnaast spreek ik graag af met mijn vriendinnen en sta ik iedere zaterdag mijn zoons aan te moedigen langs het voetbalveld!
Erik van den Berg
Erik van den Berg
Ik ben Erik, 40 jaar, geboren en getogen in IJsselmuiden. Daar woon ik nog altijd met veel plezier.

Ik woon alleen in mijn droomwoning, niet te groot, vrijstaand met een garage als klusruimte waar ik jammer genoeg te weinig tijd in door breng.

Als makelaar/adviseur vind ik het fantastisch om de juiste woning met de klant te matchen. Ook vind ik het een uitdaging om, samen met klanten, ideeën uit te diepen tijdens een bezichtiging, zodat zij ook met wat aanpassingen hun droomwoning kunnen realiseren.
Karin Feenstra
Karin Feenstra
Ik ben een enthousiaste en gedreven binnendienstmedewerker en deze functie mag ik combineren met het organiseren van de verhuur. Als ik mijzelf zou moeten beschrijven; betrokken, creatief, zorgvuldig en altijd in voor een gezellig praatje!

Thuis mag ik, samen met mijn man, graag klussen. Is er even geen project, dan verzin ik er wel weer eentje! Zo zie ik in elke woning die wij in de verkoop krijgen, hoe uitdagend de klus ook is, altijd de potentie!

In mijn functie vind ik het erg belangrijk om op kantoor en in de ondersteuning van de makelaars de structuur en rust te bewaren. Zo kunnen we als team, in samenwerking met de klant, de opdracht tot een optimaal eindresultaat brengen.

Ook het vinden van de juiste huurder met het juiste profiel is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Heb ik de sleutels overhandigd aan een nieuwe huurder en de hand geschud van de tevreden verhuurder, dan rij ik met een grote glimlach weer terug naar kantoor!

Tof werk!
Esmé van den Berg
Esmé van den Berg
Hallo, ik ben Esmé! Ik heb nu inmiddels donker haar i.p.v. blond zoals op de foto en hopelijk nu 10 kilo lichter (haha). Ik ben ter wereld gebracht en opgegroeid in IJsselmuiden en woon daar met veel plezier samen met mijn man en kinderen Demi, Lars en Sven.

Als boekhouder vind ik het geweldig om het complete financiële plaatje kloppend te krijgen. Daarnaast ondersteun ik de binnendienst daar waar het nodig is. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer op ons kantoor.

Naast werk en gezin heb ik een aantal leuke hobby's. Zo vind ik schilderen op doek fantastisch, zwem ik 2x in de week, roei ik in een sloep bij de vereniging “Roeisloep Stad Kampen” en speel ik bij toneelgroep “RKJC” in IJsselmuiden.
Kimberley Hengeveld- van den Akker
Kimberley Hengeveld- van den Akker
Hoi! Kimberley, 27 jaar en woon samen met mijn man in onze mooie jaren '30 woning in Kampen.
Sportief durf ik mezelf wel te noemen. Ik mag graag hardlopen, wielrennen en CrossFitten in mijn vrije uren.
Mocht je niet sportief zijn, dan word je het hier op kantoor wel! Er is altijd wel weer een uitdaging of wedstrijd waar aan mee gedaan moet worden en dan gaan we er vol met z'n allen voor.

Ik ben een sociaal dier. Wanneer ik een kans zie om iets (een activiteit, weekendje weg of gewoon een borrel) te organiseren met vrienden of familie, pak ik die! Van A tot Z regel ik het voor gerust een groep van 20+ personen. Gezellig!

Als binnendienstmedewerker is mijn specialisatie bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed. Ik ondersteun de makelaar o.a. bij het uitwerken van taxaties en het opstarten van verkoop en verhuur van de objecten. Dit is onwijs interessant, omdat er zoveel verschillende soorten bedrijfsmatig vastgoed zijn. Ieder bedrijfs-, winkel- of kantoorpand etc., heeft wel iets unieks en dat maakt het werk daarom gecompliceerd en uitdagend. Ook het agrarisch vastgoed intrigeert me, het is prachtig om te zien hoe hardwerkende boeren zulke mooie bedrijven met lief en leed kunnen opzetten. Met alle liefde maak ik de presentatie van hun object zo mooi en uitgebreid mogelijk voor het optimale verkoop/verhuur resultaat.

Er valt nog ongelooflijk veel te leren, maar wat een toffe baan heb ik!
Joke Spijkerboer
Joke Spijkerboer
Mijn naam is Joke Spijkerboer, ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 geweldige dochters. Als geboren en getogen IJsselmuidenaren hebben we een paar jaar geleden toch besloten om de brug over te gaan en in Kampen te gaan wonen. Daar wonen we nu met heel veel plezier in een heerlijk huis in de binnenstad.

Na een paar jaar er 'tussenuit' te zijn geweest ben ik (al weer een tijdje) terug bij Berg Makelaardij. En daar ben ik nog steeds heel blij mee. Nog altijd is de sfeer op kantoor en tussen collega's vertrouwd, ontspannen en gezellig. Mijn werk als binnendienstmedewerkster is afwisselend en uitdagend. Dit alles maakt dat ik met plezier mijn werk doe!

Als ik niet aan het werk ben, doe ik van alles, maar sportief ben ik niet echt (meer). Liever doe ik mee aan de poortquiz met mijn broers en (schoon)zus, ga ik gezellig naar de film met een vriendin of lekker een drankje doen in de kroeg, waar ik af en toe ook áchter de bar te vinden ben, want dat vind ik ook nog altijd super leuk om te doen.