Mijn favorieten

Agrarisch makelaardij

Agrarische makelaar

Berg Makelaardij heeft een sterke binding met de agrarische sector. Die kenmerkt zich door een groot netwerk, jarenlange ervaring als bemiddelaar bij transacties en taxaties. Door de specialismen in de Melkveehouderij, Akkerbouw en Tuinbouw beschikt Berg Makelaardij continu over de ontwikkelingen in de sector en in de regelgeving. Deze wordt praktische ervaring en actuele scholing aanhoudend up-to-date gehouden.
 

Verkoop Agrarisch Vastgoed

Of het nu om bedrijfsverplaatsing, bedrijfsbeëindiging of bijvoorbeeld bedrijfsopvolging gaat, een gedegen totaaladvies is het begin voor een succesvol verkoop of overdracht. De agrarisch makelaar van Berg Makelaardij kan u hierbij optimaal van dienst zijn. Op basis van duidelijke en heldere afspraken worden met uw wensen, eisen en mogelijkheden een plan op maat gemaakt

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.  
Wanneer u serieuze plannen heeft uw grond of bedrijf verkopen, over te dragen of te verhuren, komen we graag langs om dit te bespreken.
Interesse in zo’n gesprek? Mail gerust of loop binnen tijdens onze openingstijden in ons kantoor aan de Burgemeester van Engelenbergweg 52 B in IJsselmuiden. Liever telefonisch contact of een andere locatie? We komen graag langs.
 

Fosfaatrechten

Vanaf 15 januari 2018 is het mogelijk om fosfaatrechten over te dragen. Voor een succesvolle bemiddeling bij de verkoop en aankoop van fosfaatrechten is Berg Makelaardij een betrouwbare partner. Door onze onafhankelijke positie zijn wij in staat de juiste marktbenadering te kiezen voor onze opdrachtgevers waarna de totale transactie volledig en zorgvuldig wordt afgehandeld.
 

Onteigening

De agrarische sector krijgt steeds vaker te maken met onteigening. De overheid met name heeft meer grond nodig voor aanleg van nieuwe wegen en uitbreiding van woningbouw, industriegebieden en recreatie- en natuurgebieden. Wanneer ontwikkelingen zich aandienen en onteigening dreigt of het is al zover dat u wordt onteigend, is gedegen en specialistische hulp onmisbaar. In een vroeg stadium inschakelen van deskundige hulp kunt u zich een goede uitgangspositie creëren om uw vervolgtraject te zeker te stellen. Berg Makelaardij is instaat u snel en deskundig een overzicht te geven over uw toekomst, waarmee, indien gewenst, tijd- en procedures worden voorkomen.

 

Agrarische taxatie

Bij ver- of aankoop van uw bedrijf, wijziging van bedrijfsvorm, fiscale doeleinden, schadebepalingen, overlijden, overname, successierechten…. Een goed onderbouwde en reële taxatie kan van onschatbare waarde zijn. De taxateur van Berg Makelaardij is gecertificeerd en taxeert volgens de laatste normen en richtlijnen. Van tevoren wordt de opdracht en de kosten besproken. Mocht het nodig zijn kunnen we overleggen we met uw financieel adviseur.